Keukens per meter

Nieuwste keukenformule van Europa

Complete keuken voor 1999 per meter

Iedereen wil de mooiste topkwaliteit design keuken “made in Germany” voor de laagste prijs. Kortom “Best Value for least money”. Bij ME Kitchen hoef je niet meer te onderhandelen, een keuken prijs per meter zonder meerprijzen voor luxe keukenkasten! Je kiest gewoon de meest luxe keukenkasten die het best bij je passen en dat zonder meerprijs!

ME Kitchen biedt het beste innovatie en kwaliteit wat Duitsland te bieden heeft. Oftewel Duitse gründlichkeit. Het is een ijzersterke combinatie Dat alles zie je terug in topdesign keukens van een hoog niveau tegen een zeer aantrekkelijke prijs. ME Kitchen levert inbouwapparatuur van de Duitse kwaliteitsmerk Bosch met maar liefst tot vijf jaar garantie op 4 inbouwapparaten. Het gaat om hoogwaardige, innovatieve en energiezuinige apparatuur.

Voor iedereen

*vraag in de showroom naar de voorwaarden

Complete keuken voor 1999 per meter

Kast keuze

Kasten er is zoveel keuze. Wat voor kleur welke grepen wat voor indeling moet je hebben? Bij ME-Kitchen kun je daar helemaal in uitleven. En dat zonder meerprijs. Wil je een medicijnkast een koffiemachine in een kast verbergen door een lade of een lade met prullenbakken en diverse vormen? Het maakt niet uit wat je kiest, jij maakt zelf jouw ideale opstelling en daar komt geen ontwerper/verkoper voor aan de pas die voor jou bepaald wat hij verkoopt. Dat bepaal jij helemaal zelf.

Onze adviseurs helpen en adviseren je daar heel graag in en denken met je mee. De keuze is eindeloos.

Kies zelf jouw kast indeling uit

Kunststof keukenblad keuze

Kunststof keukenblad zit ook bij de meterprijs inbegrepen.
Het kunststof aanrechtblad is verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins, kan tegen een stootje en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is het een zeer betaalbaar materiaal. Kunststof is dan ook een van de meest gekozen materialen voor het aanrechtblad. Door de vele keuzemogelijkheden, is het altijd mogelijk een kunststof aanrechtblad te vinden dat helemaal past bij jouw wensen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook kunststof aanrechtbladen verkrijgbaar zijn met een marmerlook, betonlook en houtlook? 

Kies zelf jouw keukenblad kleur uit

Inbouwapparaten van Bosch. Perfect ingebouwd, onvoorwaardelijke kwaliteit.

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar is. Ze geven ons meer tijd en verbeteren de kwaliteit van ons leven.

Bosch producten zijn van betrouwbare en duurzame kwaliteit en dat is te merken. Zelfs na regelmatig intensief gebruik levert onze huishoudapparatuur nog topprestaties! We doen er alles aan om apparaten langdurig waar voor hun geld te laten bieden. Ook proberen we met ons productaanbod jou nog meer gemak te bieden in het dagelijks leven.

5 jaar garantie op al jouw BOSCH apparatuur na registratie

Bosch geeft 5 jaar garantie op alle apparatuur. Standaard ontvangt de consument de wettelijke garantie van 2 jaar, maar registreer je apparatuur binnen 30 dagen na aankoop en geniet van de Bosch garantie voordelen van 5 jaar.

+ 5 apparaten van

Toch een ander keukenblad of apparatuur?

smiley-sticker-399
smiley-sticker-79
smiley-sticker-99

Wil je geen composiet keukenblad? Of heb je toch een andere voorkeur van keukenapparatuur dan Bosch? Dat is geen probleem. Er komt wel een meerprijs boven op de meterprijs van €1.999,-. Daar zijn wij heel transparant in. Je vind in onze Experience center meerprijs stickers op apparaten of keukenbladen die een meerprijs aangeven. Zo kun je zelf bepalen hoe duur je keuken wilt maken. Geen poespas gewoon heel transparant.

smiley-sticker-399
smiley-sticker-99
smiley-sticker-549
smiley-sticker-79
smiley-sticker-299
smiley-sticker-449

Composiet keukenbladen

Het meeste gekozen stenenwerkblad van Nederland is composiet en dat is niet voor niets!

Composiet aanrechtbladen zijn het meest populaire in Nederland. Dat is niet zo vreemd gezien de vele positieve eigenschappen. Geen enkel soort  werkblad in Nederland heeft de perfecte eigenschappen , maar composiet komt daar het dichtstbij in de buurt!

Daarom zijn bij ME Kitchen alleen dergelijke werkbladen verkrijgbaar. Ze zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook oersterk en in vele kleuren leverbaar.

Composiet aanrechtbladen zijn samengestelde aanrechtbladen. Ze bestaan uit gerecycled graniet, kwarts en harsen. Door de hardheid en dankzij het productieproces is het materiaal kras-, slijt- en stootvast. Ze kunnen gepolijst, gebrand of gezoet worden afgewerkt, het is net wat u wil. Door deze fantastische eigenschappen hebben  composiet werkbladen een lange levensduur, dus heel duurzaam.

De degelijkheid van composiet is een sterk punt. De materialen worden onder hoge druk tegen elkaar geperst, dat zorgt voor een hoge dichtheid. Daarnaast wordt voorkomen dat vervuilde stoffen tot het aanrechtblad kunnen doordringen, het is daarmee ook hygiënisch. Maar laat vooral geen agressieve of zure  vloeistoffen op het composiet werkblad liggen. Natuurlijk weet u niet altijd  welke vloeistof zuur of agressief is, gebruik daarom altijd voor de zekerheid  een onderzetter “better safe then sorry”.

Maar composiet beschikt over meer goede eigenschappen zoals een zeer hoge hittebestendigheid. Voorkom dat u een gloeiend hete pan op het werkblad zet , dan kan, zoals alle andere soorten werkbladen  een ‘thermoshock’ optreden wat tot verkleuring kan leiden. De werkbladen zijn tevens zeer krasbestendig maar gebruik altijd een snijplank/onderzetters om alle risico’s van krassen te vermijden. Ook ‘werken’ ze niet, dat betekent dat u niet bang hoeft te zijn voor krimpen of rekken.

Composiet aanrechtbladen zijn tevens erg onderhoudsvriendelijk. Reinigen kan met warm water en een mild schoonmaakmiddel op groene zeep basis.

Grote keuze aan composiet keukenbladen

Jij weet het beste hoe je keuken wilt hebben

Nadat je inspiratie op hebt gedaan in onze Experience Center, geven wij je een pakketje mee naar huis om je keuken helemaal uit te denken. Je krijgt een tekenblok mee met potlood en meetlint. Tenslotte weet jij het beste hoe jij je keuken wilt hebben. Je kunt thuis een eigen opstelling maken. Als je dit klaar hebt komt je bij ons terug. Aan de hand van jouw schets ga je samen met onze adviseur op onze grote touchscreen een 3D tekening maken. Dan zie je jouw eigen keuken ontwerp tot leven komen.

Zo bepaal je de meters

Tel de ✅ bij elkaar op (zoals hieronder in de voorbeeld opstellingen) en je hebt de totale meters voor het bepalen van uw totale keuken prijs

Kies jouw keukenopstelling

Keuken bestellen en plaatsen

Nadat wij samen met jou een ontwerp hebben gemaakt en de puntjes op de i hebben gezet, kunnen wij de keuken bestellen. Je kunt het proces volgen door rechts bovenaan op het icoontje in te loggen.

Nadat de bestelling is gedaan wordt de keuken geproduceerd en vervolgens geleverd en geplaatst door onze monteurs. Als de monteurs de keuken hebben opgeleverd leggen ze de apparatuur uit en beantwoorden eventuele vragen.

Woensdag 17 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 open.
Na 16:00 uur zijn wij gesloten i.v.m. Bora kookevent