Keukens per meter

Nieuwste keukenformule van Europa

Iedereen wil de mooiste topkwaliteit design keuken “made in Germany” voor de laagste prijs. Kortom “Best Value for least money”. Bij ME Kitchen hoef je niet meer te onderhandelen, een keuken prijs per meter zonder meerprijzen voor luxe keukenkasten! Je kiest gewoon de meest luxe keukenkasten die het best bij je passen en dat zonder meerprijs! 

ME Kitchen biedt het beste van twee werelden. Het koppelt Nederlandse innovatie aan Duitse degelijkheid. Oftewel Dutch design met Duitse gründlichkeit. Het is een ijzersterke combinatie Dat alles zie je terug in topdesign keukens van een hoog niveau tegen een zeer aantrekkelijke prijs. ME Kitchen levert inbouwapparatuur van de Nederlandse kwaliteitsmerken o.a. van Etna en Pelgrim met maar liefst tot vijf jaar garantie. Het gaat om hoogwaardige, innovatieve en energiezuinige apparatuur.

Voor iedereen

*vraag in de showroom naar de voorwaarden

Kast keuze

Kasten er is zoveel keuze. Wat voor kleur welke grepen wat voor indeling moet je hebben? Bij ME-Kitchen kun je daar helemaal in uitleven. En dat zonder meerprijs. Wil je een medicijnkast een koffiemachine in een kast verbergen door een lade of een lade met prullenbakken en diverse vormen? Het maakt niet uit wat je kiest, jij maakt zelf jouw ideale opstelling en daar komt geen ontwerper/verkoper voor aan de pas die voor jou bepaald wat hij verkoopt. Dat bepaal jij helemaal zelf.

Onze adviseurs helpen en adviseren je daar heel graag in en denken met je mee. De keuze is eindeloos.

Kies zelf jouw kast indeling uit

Kunststof keukenblad keuze

Kunststof keukenblad zit ook bij de meterprijs inbegrepen.
Het kunststof aanrechtblad is verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins, kan tegen een stootje en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is het een zeer betaalbaar materiaal. Kunststof is dan ook een van de meest gekozen materialen voor het aanrechtblad. Door de vele keuzemogelijkheden, is het altijd mogelijk een kunststof aanrechtblad te vinden dat helemaal past bij jouw wensen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook kunststof aanrechtbladen verkrijgbaar zijn met een marmerlook, betonlook en houtlook? 

Kies zelf jouw keukenblad kleur uit

Apparaten van ETNA

ETNA maakt kwaliteit met goed design betaalbaar, want iedereen verdient een droomkeuken. ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. Het bekende logo is geïnspireerd door het werk in de ijzergieterij in fabriek ‘De Etna’ in Breda, waar men toen al huishoudapparatuur maakten. Van kookplaat tot koelkast: alle ETNA moderne keukenapparatuur leveren we tegen een scherpe prijs, maar we zijn wel zo traditioneel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. 

Voordat een ETNA product in jouw keuken staat is het getoetst, getest en waar nodig aangepast totdat we 100% tevreden zijn. Daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op al onze apparaten. Nuchter met een scherp oog voor detail en functioneel maar verrassend design. De laatste kooktrends en technologieën vertalen we naar kwalitatieve en betaalbare designproducten in de keuken. Zo maken we droomkeukens bereikbaar voor iedereen. Wij vinden dat mooie en kwalitatieve keukenapparaten niet duur hoeven te zijn. Niet dromen maar doen!

5 jaar garantie op al jouw ETNA apparatuur na registratie

ETNA geeft 5 jaar garantie op alle apparatuur. Standaard ontvangt de consument de wettelijke garantie van 2 jaar, maar registreer je apparatuur binnen 30 dagen na aankoop en geniet van de ETNA garantie voordelen van 5 jaar.

+ 5 apparaten van

Toch een ander keukenblad of apparatuur?

smiley-sticker-399
smiley-sticker-79
smiley-sticker-99

Wil je geen composiet keukenblad? Of heb je toch een andere voorkeur van keukenapparatuur dan ETNA of PELGRIM? Dat is geen probleem. Er komt wel een meerprijs boven op de meterprijs van €1.999,-. Daar zijn wij heel transparant in. Je vind in onze Experience center meerprijs stickers op apparaten of keukenbladen die een meerprijs aangeven. Zo kun je zelf bepalen hoe duur je keuken wilt maken. Geen poespas gewoon heel transparant. 

smiley-sticker-399
smiley-sticker-99
smiley-sticker-549
smiley-sticker-79
smiley-sticker-299
smiley-sticker-449

Composiet keukenbladen

Het meeste gekozen stenenwerkblad van Nederland is composiet en dat is niet voor niets!

Composiet aanrechtbladen zijn het meest populaire in Nederland. Dat is niet zo vreemd gezien de vele positieve eigenschappen. Geen enkel soort  werkblad in Nederland heeft de perfecte eigenschappen , maar composiet komt daar het dichtstbij in de buurt!

Daarom zijn bij ME Kitchen alleen dergelijke werkbladen verkrijgbaar. Ze zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook oersterk en in vele kleuren leverbaar.

Composiet aanrechtbladen zijn samengestelde aanrechtbladen. Ze bestaan uit gerecycled graniet, kwarts en harsen. Door de hardheid en dankzij het productieproces is het materiaal kras-, slijt- en stootvast. Ze kunnen gepolijst, gebrand of gezoet worden afgewerkt, het is net wat u wil. Door deze fantastische eigenschappen hebben  composiet werkbladen een lange levensduur, dus heel duurzaam.

De degelijkheid van composiet is een sterk punt. De materialen worden onder hoge druk tegen elkaar geperst, dat zorgt voor een hoge dichtheid. Daarnaast wordt voorkomen dat vervuilde stoffen tot het aanrechtblad kunnen doordringen, het is daarmee ook hygiënisch. Maar laat vooral geen agressieve of zure  vloeistoffen op het composiet werkblad liggen. Natuurlijk weet u niet altijd  welke vloeistof zuur of agressief is, gebruik daarom altijd voor de zekerheid  een onderzetter “better safe then sorry”.

Maar composiet beschikt over meer goede eigenschappen zoals een zeer hoge hittebestendigheid. Voorkom dat u een gloeiend hete pan op het werkblad zet , dan kan, zoals alle andere soorten werkbladen  een ‘thermoshock’ optreden wat tot verkleuring kan leiden. De werkbladen zijn tevens zeer krasbestendig maar gebruik altijd een snijplank/onderzetters om alle risico’s van krassen te vermijden. Ook ‘werken’ ze niet, dat betekent dat u niet bang hoeft te zijn voor krimpen of rekken.

Composiet aanrechtbladen zijn tevens erg onderhoudsvriendelijk. Reinigen kan met warm water en een mild schoonmaakmiddel op groene zeep basis.

Grote keuze aan composiet keukenbladen

Apparaten van Pelgrim

Pelgrim Groene keuze

Je keuken staat vol apparatuur. Sommige van die apparaten verbruiken 24 uur per dag energie. Kiezen voor energie zuinige apparaten is daarom een goed idee. Niet alleen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, maar ook voor je eigen portemonnee.

Wist je dat apparaten van slechts enkele jaren oud al veel meer energie verbruiken dan de huidige generatie apparaten? Meer energieverbruik betekent ook een hogere energierekening. Zeker bij je koelkast is winst te behalen; deze staat immers 24 uur per dag aan. En heb je een vaatwasser? Dan kan een energiezuinig model ook behoorlijk wat kosten besparen, zeker als je deze dagelijks gebruikt. De energiebesparing kan oplopen tot wel 45% per jaar.

In het assortiment van Pelgrim worden de meest energiezuinige producten aangemerkt met een Groene Keuze label. Zo zie je direct of het product een grote positieve bijdrage kan leveren aan jouw groene keuzes.

Vraag in de Experience Center 

Jouw goede smaak en onze zekerheid:
tot 8 jaar garantie van Pelgrim

Fijn dat je overweegt Pelgrim keukenapparatuur aan te schaffen. Wellicht heb je zelfs al één of meerdere producten voor in jouw droomkeuken kunnen vinden. Dan is het prettig om te weten dat ook de service en garantie van Pelgrim goed geregeld zijn.

Uniek: 8 jaar garantie op jouw nieuwste keukenapparatuur!

Standaard ontvang je op alle Pelgrim apparatuur de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat je binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

Bij aanschaf van één tot drie inbouwapparaten binnen één aankoop geldt een garantieduur van vijf jaar. Bij vier of meer inbouwapparaten heb je bij aanschaf recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar. Hierbij geldt een uitzondering voor verlichting, toebehoren en accessoires, waarop geen aanvullende garantie van toepassing is. Hierop heb je standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar.

Gedurende de verlengde garantieperiode van drie of zes jaar betaal je uitsluitend de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor rekening van Pelgrim. Je ontvangt de verlengde garantieperiode geheel gratis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registreren. 

+ 5 apparaten van

tegen meerprijs

Jij weet het beste hoe je keuken wilt hebben

Nadat je inspiratie op hebt gedaan in onze Experience Center, geven wij je een pakketje mee naar huis om je keuken helemaal uit te denken. Je krijgt een tekenblok mee met potlood en meetlint. Tenslotte weet jij het beste hoe jij je keuken wilt hebben. Je kunt thuis een eigen opstelling maken. Als je dit klaar hebt komt je bij ons terug. Aan de hand van jouw schets ga je samen met onze adviseur op onze grote touchscreen een 3D tekening maken. Dan zie je jouw eigen keuken ontwerp tot leven komen. 

Zo bepaal je de meters

Tel de ✅ bij elkaar op (zoals hieronder in de voorbeeld opstellingen) en je hebt de totale meters voor het bepalen van uw totale keuken prijs

Kies jouw keukenopstelling

Keuken bestellen en plaatsen

Nadat wij samen met jou een ontwerp hebben gemaakt en de puntjes op de i hebben gezet, kunnen wij de keuken bestellen. Je kunt het proces volgen door rechts bovenaan op het icoontje in te loggen. 

Nadat de bestelling is gedaan wordt de keuken geproduceerd en vervolgens geleverd en geplaatst door onze monteurs. Als de monteurs de keuken hebben opgeleverd leggen ze de apparatuur uit en beantwoorden eventuele vragen.