BOSCH Vaatwassers

Ons assortiment ruime, slim ontworpen vaatwassers garandeert telkens opnieuw een brandschone vaat. Energiezuinig en geruisloos. Met PerfectDry-technologie. Ontdek de producten van het nummer 1 vaatwassermerk in de wereld.*

* Euromonitor International Limited: omzetvolume 2021.

ME-Kitchen_Bosch_PDC_Dishwasher_Perfect_dry

Brandschone en droge vaat.

Een Bosch vaatwasser onderscheidt zich vanwege zijn uitstekende reinigings- en droogcapaciteiten. Precies wat je wilt van een alledaags werkpaard in de keuken. Verschillende programma’s zoals een snel-, automatisch- én een energiezuinig ecoprogramma, voldoen aan uiteenlopende gebruikersbehoeften. PerfectDry met Zeolith-technologie garandeert dat de vaat telkens niet alleen brandschoon maar ook perfect droog is, zelfs de plastic voorwerpen.

Duurzaam en energiezuinig, vandaag en morgen.

Door een energiezuinig apparaat te kiezen kunt u uw kosten drukken en uw CO2-voetdruk verkleinen. Onze modellen met energieklasse A besparen de meeste energie. Een hoogwaardige Bosch vaatwasser, gemaakt met Duitse techniek en uitgerust met de nieuwste technologieën, zal u een heel lange tijd van dienst zijn. Het resultaat: minder afval en een kleinere impact op het milieu.

MEKitchen_Bosch_PDC_Dishwasher

Precies de juiste grootte.

In onze uitgebreide selectie vaatwassers zit zeker de juiste grootte voor je behoeften en keuken.

  • Standaardmodellen van 60 cm of smallere modellen van 45 cm
  • Compacte inbouwmodellen, 45 cm en 60 cm hoog
  • Compacte vrijstaande vaatwassers

Bij standaard producten kun je kiezen uit een vaatwasser met 3 korven en een besteklade en een vaatwasser met 2 korven en een bestekmand. We bieden ook een innovatief model met een derde korf, een diepere bovenkorf en een bestekmand.

Aanstaande vrijdagavond vanaf 18:00 uur gesloten i.v.m. product training.