BOSCH afzuigkappen

Een verfrissende bries in jouw keuken. Terwijl je kookt, ruik je alleen wat je écht wilt ruiken, met onze serie krachtige afzuigkappen. Dankzij de isolatie en de geluidsarme motor zijn ze zó stil, dat jouw gasten en jij nauwelijks iets horen.

ME-kitchen-Bosch-afschuiging

Maximale ruimte met geïntegreerde afzuiging.

Een stijlvol en ruimtebesparend alternatief voor een klassieke afzuigkap bieden wij met de kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dankzij het vernieuwde design is het kookoppervlak nog groter, en omdat er niks aan het plafond of aan de muur hoeft te worden bevestigd houd je extra ruimte over.

ME-kitchen-Bosch-afschuiging
ME-kitchen-Bosch-plafond

Niet alleen frisse lucht, maar ook meer ruimte in jouw keuken.

De plafondunit is een afzuigkap die direct in een dragend keukenplafond is gemonteerd. Hierdoor schijnt het licht perfect op jouw kookplaat en heb je meer bewegingsruimte bij het keukenblok. Nooit meer je hoofd stoten tegen de hoek van de afzuigkap.

Bosch-MEkitchen

Een modern meesterwerk voor in jouw keuken.

Onze eilandschouwkappen zijn speciaal bedoeld voor boven jouw kookeiland en hangen vrij aan het plafond. Dankzij ruime keus in designs en afmetingen zijn eilandschouwkappen de ideale oplossing voor elke keuken. Welke eisen je ook stelt.

Bosch-MEkitchen
MeKithcen_wandschouwkappen_bosch

Bosch wandschouwkappen. Opvallende prestaties, ingetogen design.

Een wandschouwkap wordt meestal boven de kookplaat aan de wand gemonteerd, tussen de bovenkasten. Bijna onzichtbaar, maar niet onopvallend. Het verbluffende ventilatieresultaat zal niemand ontgaan.

Aanstaande vrijdagavond vanaf 18:00 uur gesloten i.v.m. product training.