Inductiekookplaten

De handige functies en technieken van Bosch zorgen ervoor dat je gerecht altijd met het perfecte bakresultaat de pan verlaat. Expertise en kwaliteit zoals je gewend bent, nu in een nieuw jasje.

Het beste van onze kookplaten en afzuigkappen gecombineerd in één apparaat.

Om je meer vrijheid en flexibiliteit te bieden voor het ontwerp van jouw keuken hebben we een kookplaat ontworpen met een geïntegreerde afzuiging. Deze kookplaten combineren de laatste technologie van onze inductiekookplaten en afzuigsystemen in één apparaat. Het geïntegreerde afzuigsysteem onttrekt stoom en geur direct bij de bron.

Koken wordt nóg leuker als je minder lang hoeft te wachten, weinig energie verbruikt en kunt vertrouwen op een perfect resultaat.

Een inductiekookplaat van Bosch verricht geen wonderen. Maar je bespaart er wel veel tijd mee. Je brengt twee liter water twee keer zo snel aan de kook als op een keramische kookplaat. Het eten is sneller klaar, je bespaart tijd en energie. Zo houd je wél wonderlijk veel tijd over.

Hoe bereid je een perfecte biefstuk? Door de kookplaat aan te zetten.

Houd je van minimalistisch design en mat zwart in je keuken? Dan is de ETNA inductie kookplaat mat zwart iets voor jou, modellen te herkennen aan ‘DS’ in het typenummer. Deze inductie kookplaat heeft een unieke gematteerde look. De kookzones zijn subtiel aangeduid met glanzend zwart glas, waardoor een strak geheel gevormd wordt. Elegant, stijlvol en passend in elke keuken. Heb je liever een volledig glanzende inductie kookplaat van glas? Ook dan zit je goed bij ETNA. Bovendien kun je kiezen uit inductie kookplaten met strakke belijning en inductie kookplaten met cirkels.

Aanstaande vrijdagavond vanaf 18:00 uur gesloten i.v.m. product training.