Pelgrim afzuigkappen

Om lekker en prettig te kunnen koken is een goede afzuigkap onmisbaar. De afzuigkap zorgt ervoor dat waterdamp en geuren die vrijkomen tijdens het koken goed afgevoerd of ververst worden. 

 

ME-kitchen-wandafzuigkap

Wandafzuigkappen

Kies je voor een rechthoekig model of een diagonale designafzuigkap? Deze laatste biedt een optimaal zicht op jouw kookplaat. Elk model heeft zijn charmes en we laten jou hier graag kennis mee maken.

ME-kitchen-wandafzuigkap

Plafondafzuiging

Door te kiezen voor plafondafzuiging in jouw keuken heb je geen afzuigkap die het zicht belemmerd. Naast plaatsing in een koof of een plafond  boven een kookeiland is het ook mogelijk om deze boven een wandopstelling of in een zwevende constructie te plaatsen.

ME-kitchen-afzuikapinbouw

Afzuigkappen voor in of onder een bovenkast

Wij bieden een breed scala afzuigkappen voor in of onder een bovenkast. Geïntegreerde afzuigkappen en inbouwunits worden volledig weggewerkt. De onderbouw afzuigkappen worden onder een kastje of vrij hangend aan de muur gemonteerd. Vlakschermen worden in een kastje gemonteerd, waarbij de onderkap zichtbaar blijft. Je trekt het scherm uit om zo de kap te activeren.

ME-kitchen-afzuikapinbouw

Intensiefstand

Tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit nodig? Schakel dan de intensiefstand in. De afzuigkap schakelt na bepaalde tijd automatisch weer uit. Dit is een handige functie voor als er bijvoorbeeld iets is aangebrand en de lucht snel ververst moet worden.

Naloopstand

De naloopstand is ideaal om de laatste kookdampen af te zuigen na het koken. Deze stand schakelt zichzelf na een bepaalde tijd automatisch uit. Soms is het ook mogelijk om zelf het aantal minuten in te stellen.