Ervaar de ME kitchen Experience Center in Almere

We heten je van harte welkom bij het ME kitchen Experience Center in de bruisende woonboulevard Doemere in Almere. Hier vind je een uitgebreide selectie keukenopstellingen en innovatieve oplossingen om jou de ultieme inspiratie en keukenervaring te bieden.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden en het beste advies te geven voor jouw nieuwe keuken. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke service en een professionele benadering om ervoor te zorgen dat je de perfecte keuzes maakt voor jouw ideale keuken.

Laat je inspireren

Bij ME kitchen vind je de meest prachtige design keukens van ongeëvenaarde Duitse kwaliteit, en dat alles tegen een voordelige prijs. Wij hanteren een transparante meterprijs zonder meerprijzen voor luxe keukenkasten. Je hebt de vrijheid om de meest luxueuze keukenkasten te kiezen die perfect bij jou passen, altijd zonder meerprijs.

Bij ME kitchen staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We combineren innovatie met Duitse degelijkheid. Dit zie je terug in onze hoogwaardige design keukens van topniveau, en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij leveren inbouwapparatuur van het gerenommeerde merk Bosch, met volledige fabrieksgarantie. Bosch apparatuur staat bekend om zijn “deutsche gründlichkeit”, innovatieve functies en energiezuinigheid.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het ME kitchen Experience Center in Almere. Hier beleef je de ultieme keukenervaring en ervaar je zelf wat wij te bieden hebben.

Keukens per meter

Bij ons koop je een keuken voor een vaste meterprijs.
Complete keuken voor 1999 per meter
ME Kitchen

Aanstaande vrijdagavond vanaf 18:00 uur gesloten i.v.m. product training.