Pelgrim

Pelgrim Groene keuze

Je keuken staat vol apparatuur. Sommige van die apparaten verbruiken 24 uur per dag energie. Kiezen voor energie zuinige apparaten is daarom een goed idee. Niet alleen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, maar ook voor je eigen portemonnee.

Wist je dat apparaten van slechts enkele jaren oud al veel meer energie verbruiken dan de huidige generatie apparaten? Meer energieverbruik betekent ook een hogere energierekening. Zeker bij je koelkast is winst te behalen; deze staat immers 24 uur per dag aan. En heb je een vaatwasser? Dan kan een energiezuinig model ook behoorlijk wat kosten besparen, zeker als je deze dagelijks gebruikt. De energiebesparing kan oplopen tot wel 45% per jaar.

In het assortiment van Pelgrim worden de meest energiezuinige producten aangemerkt met een Groene Keuze label. Zo zie je direct of het product een grote positieve bijdrage kan leveren aan jouw groene keuzes.

Pelgrim keuken apparaten

Bekijk hieronder de Pelgrim keuken apparaten.

Jouw goede smaak en onze zekerheid:

tot 8 jaar garantie van Pelgrim

Fijn dat je overweegt Pelgrim keukenapparatuur aan te schaffen. Wellicht heb je zelfs al één of meerdere producten voor in jouw droomkeuken kunnen vinden. Dan is het prettig om te weten dat ook de service en garantie van Pelgrim goed geregeld zijn.

Uniek: 8 jaar garantie op jouw nieuwste keukenapparatuur!

Standaard ontvang je op alle Pelgrim apparatuur de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat je binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

Bij aanschaf van één tot drie inbouwapparaten binnen één aankoop geldt een garantieduur van vijf jaar. Bij vier of meer inbouwapparaten heb je bij aanschaf recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar. Hierbij geldt een uitzondering voor verlichting, toebehoren en accessoires, waarop geen aanvullende garantie van toepassing is. Hierop heb je standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar.

Gedurende de verlengde garantieperiode van drie of zes jaar betaal je uitsluitend de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor rekening van Pelgrim. Je ontvangt de verlengde garantieperiode geheel gratis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registreren. 

Klik hier voor de garantieregistratie
arrow_upward