Nieuw

De keuken is meer dan ooit een weerspiegeling van onze lifestyle waarbij stijl en efficiëntie hand in hand gaan. ETNA speelt hierop in met een serie multifunctionele ovens en combimagnetrons met een verfijnde afwerking van Black Titanium. Hiermee biedt het Nederlandse kookmerk een smaakvol alternatief voor het gebruikelijke RVS. De maatvoering, details en het comfort van deze apparaten zijn als een perfect passend kostuum dat je culinaire hart verovert. Zelfs de handgreep is van Black Titanium en zo ontworpen dat hij een geheel vormt met de screening op het glas.  De kleur Black Titanium is mega populair, bekijk de hele lijn hier: https://www.etna.nl/categorie/black-titanium/

Zwart Witgoed

De term witgoed blijft bestaan maar (mat)zwart is het nieuwe wit als het om keukenapparatuur gaat.  ETNA heeft een divers en compleet assortiment (mat)zwarte producten, maar ook blijft het merk meegaan met de trends op dit gebied. Ook vernieuwen en vullen zij hun (mat)zwarte producten regelmatig aan!

Inductie specialist: van plug & cook tot luxe matte look kookplaten

Een veel besproken onderwerp in de keukenapparatuur-wereld is de energietransitie en het “klaar zijn voor de toekomst” waarbij gaskookplaten moeten plaatsmaken voor alternatieven. ETNA speelt hier goed op in met hun inductie assortiment én laat zichzelf graag zien als “de inductiespecialist”. Hoe? Door het aanbieden van een ruim assortiment aan vrijstaande én inbouw inductiekookplaten binnen iedere prijsklasse. Voor iedere consument die niet kan kiezen heeft ETNA een speciale inductie keuzegids: www.etna.nl/inductie.

Retro lijn met Special Edition: de ETNA Volkswagen Bulli

De koelkast is niet langer simpelweg een huishoudelijk product, maar een stukje decoratie en design om keukens een wow-effect te geven. De ETNA Retro lijn kenmerkt zich door gebruiks­gemak en energiezuinigheid. Alle retro koelkasten hebben een energielabel van A++ of zelfs A+++. Door de LowFrost of No-Frost techniek is regelmatig ontdooien verleden tijd en de ventilator in het koelgedeelte zorgt voor een stabiele temperatuur.

ETNA gaat met haar Retro lijn in 2020 nóg een stapje verder: de Special Edition ETNA Volkswagen Bulli koelkast is alles waar het hart van een retro keukenapparatuur liefhebber sneller van gaat kloppen! De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is de ‘hippiebus’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck. ETNA heeft deze legendarische Volkswagen Bulli als koelkast in haar assortiment. Zo kun je iedere dag van het gevoel van vrijheid en blijheid genieten, want ook thuis kun je de mooiste avonturen beleven.

Performance serie Inductie

ETNA houdt graag rekening met ieders wensen. Houd je van minimalistisch design en een unieke matte look in je keuken? Dan is de ETNA inductie kookplaat mat zwart iets voor jou. Deze inductie kookplaat heeft een unieke gematteerde look. De kookzones zijn subtiel aangeduid met glanzend zwart glas, waardoor een strak geheel gevormd wordt. Elegant, stijlvol en passend in elke keuken. Heb je liever een volledig glanzende inductie kookplaat van glas? Ook dan zit je goed bij ETNA. Bovendien kun je kiezen uit inductie kookplaten met strakke belijning en inductie kookplaten met cirkels. Welke inductie kookplaat van ETNA het ook wordt: je kiest voor betaalbaar design.

Ontdek de ETNA design specials: KIF670DSKIF672DSKIF680DS

Op etna.nl/inductie vind je onze uitgebreide keuzegids, waarin we je stap voor stap op weg helpen met het kiezen van de kookplaat die bij jou past!

YouTube

ETNA gebruikt haar eigen YouTube kanaal voor consumenten én dealers zodat zij iedere dag opnieuw meer uit hun keukenapparatuur kunnen halen. https://www.youtube.com/ETNAkeukenapparatuur/

arrow_upward