Kookplaten

Dankzij de nieuw generatie inductiekookplaten van ETNA wordt afscheid nemen van je gaskookplaat gemakkelijk. Met de Performance serie wordt koken efficienter, veiliger en heb je optimale controle tijdens het koken. Wil je toch graag op gas koken; uiteraard biedt ETNA daar een divers assortiment in: van RVS tot matzwart en glas op glas kookplaten, in verschillende maten en tot maximaal 5 pitten. Een keramische kookplaat is ook een optie: voordeliger in aanschaf en net zo eenvoudig schoon te houden als inductie.

Hood-in-Hob

De Hood-in-Hob is een kookplaat met ingebouwde afzuiging; extra gemak in de keuken dus. Zoals de naam al aangeeft, bestaat de Hood-in-Hob uit twee onderdelen. De Hob (kookplaat) heeft twee koppelbare octazones. Hiermee creëer je een extra groot kookoppervlak voor bijvoorbeeld een vis- of grillpan. Dankzij de ingebouwde, matzwarte Hood (afzuigunit) heb je geen losse afzuigkap meer nodig. Zo combineert de Hood-in-Hob koken en afzuiging in één systeem. 

OCTAZONES: De flexzone van deze kookplaat is bijzonder vanwege de octazones. Octa betekent een 8-hoekige design in plaats van rond waardoor er een groot kookoppervlakte (tot wel 21 x 38 cm) wordt gecreëerd.
 

arrow_upward