Afzuigkappen

Bij ETNA kun je terecht voor alle soorten afzuigkappen. Kies je voor een inbouw afzuigkap of een vlakscherm afzuigkap? Dan kun je deze afzuigkap mooi wegwerken en creëer je een strak keukenbeeld. Zoek je een afzuigkap in de vorm van een echte blikvanger? Dan kun je kiezen voor een wandafzuigkap of een eilandschouwkap: deze verrijken je keuken met hun fraaie design. En wat dacht je van een diagonale afzuigkap? Een ergonomische topper waaraan je nooit meer je hoofd stoot. Goed om te weten: een aantal gemotoriseerde afzuigkappen is geschikt voor recirculatie. 

Design recirculatie afzuigkappen

De Design afzuigkappen met recirculatie van ETNA zijn echte blikvangers in je keuken! Door het gebruik van een koolstoffilter heb je geen afvoer naar buiten nodig en kun je deze afzuigkap ophangen waar jij wil (het handigste is wel boven je kookplaat). De afstandsbediening is magnetisch en plak je makkelijk aan de afzuigkap waardoor die altijd binnen handbereik is.

Wist je dat de kleuren zijn afgestemd op de Retro koelkasten en door de ronde hoeken samen een mooi geheel vormen?

Nieuw: AOP380WIT ETNA Design Plafond afzuigkap die je niet hoeft in te bouwen
https://www.atagbenelux.com/nl/etna-design-plafond-afzuigkap-die-je-niet-hoeft-in-te-bouwen/

Motorloos

Een motorloze afzuigkap wordt gebruikt in woningen met een centraal afzuigsysteem (mechanische ventilatie). De lucht wordt dan via het bestaande ventilatiekanaal afgevoerd. Hierdoor is een afvoer naar buiten dus niet nodig. Een andere optie is recirculatie. Dit kan met een gemotoriseerde afzuigkap met koolstoffilters.

Luxe elektrische klep

De motorloze afzuigkappen T4406RVS en de T4410LRVS zijn uitgevoerd met een elektrische klep die het afzuigkanaal perfect afsluit wanneer de kap uitgeschakeld is. Hierdoor gaat er geen warmte verloren. Bijkomend voordeel is dat de klep geen vreemde bijgeluiden geeft zoals bij een mechanische klep voor kan komen.

Filters

Voor een optimale werking van de afzuigkap is het noodzakelijk om regelmatig de filters schoon te maken. De meeste ETNA afzuigkappen zijn voorzien van aluminium cassettefilters. Het voordeel van deze filters is dat ze ook geschikt zijn voor de vaatwasser waardoor het schoonmaken wel heel eenvoudig wordt. Gebruik hiervoor een lage temperatuur en een kort programma.

arrow_upward